Застрахователна компания “Бул Инс”

Акционерното застрахователно дружество Бул Инс е лицензирано в дейността си от 1998 г. Негови акционери са 20 на брой компании, всяка от които имат равен дял от компанията, техни централни офиси на управление включват Кипър, Люксембург, Лихтенщайн както и България.
Сред основните типове застраховки Бул Инс се явява лидер на българския пазар за продукта „Автокаско”. Друга уникална черта на Бул Инс е, че е единственият български застраховател, който членува в Британския институт за клинични проучвания – най-големият по вида си в цяла Европа и Индия.

По отношение на опциите по застраховане Бул Инс е компания, която има богата гама от разработени продукти, които да удовлетворят разнообразните нужди и желания на клиента. Като само от най-успешната си програма, Автокаско, Бул Инс са разработили три отделни варианта: „Каско Класик“, „Хит Каско“, „ВИП Каско“, като при последните два е включена специалан допълнителна услуга: безплатна пътна помощ. Гражданската отговорност на Бул Инс е един от продуктите, предлаган в резултат от естествените изисквания на страната като превантивна марка за компенсиране щетите срещу околните при евентуална автомобилна злополука. Тя може да се заплати еднократно или на няколко вноски, графикът и броят им зависи от възможностите и предпочитанията на клиента. Извън България от Бул Инс напомнят, че шофьорите е необходимо да имат „зелена карта”, за да докажат наличието на тази застраховка в чужбина.

Интересен продукт на Бул Инс е Застраховка „Отговорност за клинични изпитвания”, засягащ разработването на лекарствени медикаменти с фокус на Възложителя и Главния изследовател. Други допълнителни страни от списъка застраховки, предлагани от Бул Инс включват: застраховка „Земеделски култури” (като естествена защита на земеделците срещу природни бедствия като градушка, слана, наводняване, пожар на корен и т.н.), застраховка „Пожар и природни бедствия” за юридически лица, застраховка „Злополука” (с допълнителни покрития за специални случаи като нужди на учащи, екскурзианти, спортисти, планинари и т.н.), която има и отделни разновидности: „Злополука на местата” (за злополука в застраховано МПС), „Злополука на пътници от обществен транспорт”, „Злополука при планински туризъм”. От друга страна „Помощ при пътуване” е застраховка, която е полезна за българи пътуващи в чужбина и обратното, чужденци идващи в България. „Разни финансови загуби“ е застраховка, приложима както за юридически лица, така и за физически лица, извършващи дадени търговски дейности, която ги предпазва от непредвидими негативни събития, като неизплащане на задължения на техни клиенти.

Множество са застрахователните програми, които Бул Инс разработва и понастоящем предлага на пазара, като заедно с тях компанията гарантира ефективна своевременна реакция и надеждно обслужване.

Прочетете повече на: http://www.bulins.com/